Skip to content

Lent olvashatod részletesebben,

hogy mik azok a szolgáltatások vagy projektek, amiben tudok neked segíteni

Az ügyfelek nem nem gondolták volna milyen hihetetlen élménnyel és problémájuk sikeres megoldásával lesznek gazdagabbak...

…lehetne ez akár egy clickbait szöveg is, de azt mindenki utálja így ez nem az. Abban viszont egyetérthetünk, hogy fontos a figyelem és aki pénzt szeretne keresni, annak még inkább fontos, hogy mások figyelme őrá vagy a termékére, szolgáltatására szegeződjön. A figyelmet legkönnyebben egyedi és a vizuális marketing szabályai alapján megtervezett designnal, grafikával, szöveggel lehet felhívni magunkra. Vagy ezek együttes alkalmazásával.

Ebben segítek az alábbi formákban

Logó és arculattervezés

Arculat, brand, márka, bármelyiknek is nevezzük mikor vállalkozásod kialakításakor szóba kerül, ez pont ugyanolyan, mikor ruhát választasz magadnak. Trendit, kiemelkedőt, figyelemfelkeltőt, megjegyezhetőt, egyedit szeretnél. A vállalkozásodra ez különösen igaznak kell, hogy legyen.

A design erejével és a Te stílusoddal valami elképesztően egyedit, értékeset és figyelemfelkeltőt hozhatunk össze.

Készítek:

– Logót

– Kis arculatot: Logó, Színek, Névjegykártya, Email aláírás

– Nagy arculatot: Kis arculat + Boríték, Mappa, Arculati kézikönyv, Word/Powerpoint sablon, Facebook profilkép és borítókép

Manapság szinte elengedhetetlen egy vállalkozásnak a digitális és social jelenlét. Szinte mindenki a telefonján, asztali gépén azon lóg és hanyatt hőkölsz, ha valaki éppen nincs fent a Facen vagy Instán, ne adj isten a TikTokon. Az emberek böngészés közben is rengeteg digitális tartalommal találkoznak.

Ebben a tengerben segít egy stílusos design, hogy kitűnjél Te is és a vállalkozásod is és megmutasd mennyire egyedi vagy.

Készítek:

-Bannert, Hírlevelet, Facebook/Instagram/Linkedin poszt- és hirdetés képet, Borítóképet, Infografikát, Retusált fotót, Mobil- és asztali gép hátteret, Digitális portfóliót, Képes E-bookot

Ahogyan a szem a lélek tükre, úgy egy weboldal a vállalkozásé vagy személyes márkáé. Ha nem tartod rendben, vagy nem passzol az arculatodhoz és esetleg rossz élményt nyújt, akkor sajnos hamar lefognak lépni az oldaladról és lehet vissza se jönnek a látogatók. Lehetsz Te egy kiváló valaki a területeden, ha a weboldalad nem ezt tükrözi.

Ha rám bízod weboldalad designjának megtervezését vagy wordpress alapú kivitelezését, akkor egy jól megtervezett, arculatodnak és személyiségednek megfelelően designolt weboldallal leszel gazdagabb.

Készítek:

– wordpress alapú weboldal designt és az alapján kivitelezem SEO szempontok figyelembe vételével (landing page, többoldalas, woocommerce webshop)

– teljes honlap designt aloldalakra lebontva (kivitelezés nélkül)

– applikációk designját szintén minden oldalra lebontva

...és Hogy hogyan zajlik a közös munka?
Alább megtudhatod

Érdekes lehet valamelyik a felsoroltak közül?

Vagy megnéznéd még előtte a sikeres projektjeimet?

Social media

Ha tetszik az oldalam nézd meg közösségi oldalaimat is! Ott is találsz érdekességeket.