Skip to content

Minden, amit egy megbízható grafikus designerről tudni akartál

Rólam

Molnár Tamás vagyok a TomMLNR Designs alapítója és kitalálója. Azért hoztam létre szabadúszó digitális designer és grafikus vállalkozásomat, mert azt tapasztaltam, hogy sok embernek és vállalkozásnak nincs ideje és energiája olyan designt megalkotni, amellyel kitűnhet versenytársai közül és ezzel több százezer forint bevételtől esnek el. Ma már nem lehetünk azzal különlegesek, hogy fenn vagyunk a facebookon és cicás videókat posztolunk, azzal lehetünk különlegesek, ha folyamatosan az arculatunkhoz illő egyedi designnal ellátot értéket adunk.

TomMLNR Designs | Digitális designer | szabadúszó designer

Küldetésem

Webdesigner és grafikus vállalkozóként azt a célt tűztem ki magam elé, hogy egyedi designjaimmal segítsek másoknak kiemelkedni. Célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam és minél több olyan dolgot tanuljak meg, amit később átültethetek ügyfeleim sikereibe. Számomra a legfontosabb a közös célok elérése és ezt elhivatottan, a lehető legnagyobb beleadással és szenvedéllyel teszem. Hiszem, hogy ügyfeleim olyan társra találnak bennem, akivel hosszútávon is sikeresen együtt dolgozhatnak és elégedettségüket az Ő ügyfeleik is átérzik. Lehet ez így sablonosnak hangzik, de én kitartok emellett.

Az Ügyfelem Partnerem a legfontosabb

Bármilyen kérdésed is van, én állok a rendelkezésedre és a lehető leghamarabb válaszolok is rá. Itt nincs alá és fölé rendelt szerep, hanem együtt dolgozunk. Közös a célunk. Senki nem szeret rossz szájízzel távozni.

Határidőre elkészülök vagy még előbb

Amit megbeszélünk, ahhoz tartom magam, de természetesen azon vagyok, hogy mihamarabb elkészüljek.

Kaizen, avagy miért jó változni?

Folyamatosan változok a jó érdekében, és ez nemcsak a munkámra, hanem az életemre is igaz. A sok önfejlesztéssel hiszem, hogy egyre jobban és jobban tudom kiszolgálni ügyfeleimet.

logisztikus voltam, ez miért is jó?

A designt/grafikát/szöveget a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben, a megfelelő minőségben, a megfelelő áron, a megfelelő módon, a megfelelő helyre és a megfelelő útókövetéssel szállítom Neked.

A lehetetlen, mint bullshit

Nem ígérem, hogy megcsinálom a lehetetlent, vagy amit nem tudok, csak azért, hogy megkapjam a megbízást, de számomra nincs lehetetlen 🙂

Szeretem, amit csinálok

Nagyon sokan nem szeretik azt a munkát, amit csinálnak. Szerencsére én nem így vagyok ezzel és ez meglátszik a projektjeimen is. Minden Partneremmel úgy dolgozom, mintha a sajátomat csinálnám, maximálisan beleadva mindent.

0
sikeres projekt, 2020 november óta
0
Latte, 17 éves korom óta
15/ 0
elégedett ügyfél, 2020 november óta

Szakmai

Eddig főleg logisztikai, marketing és üzleti területen dolgoztam és hihetetlen, de nagyon sok dolgot tudok átültetni a grafikusi és webdesigner vállalkozásomba. Így még jobb és még minőségibb szolgáltatást tudok Neked szállítani.

Rólam | TomMLNR Designs | CV

Személyes

Hogy miért lettem szabadúszó Digitális webdesigner és grafikus? Talán ott kezdődik a dolog, hogy elegem lett a bosszantó főnökökből, a kötöttségekből, tehát a szokásos…

Viszont így megtaláltam azt a munkát és egyben hobbit, amit szívvel-lélekkel csinálhatok és olyat alkothatok, ami megoldás lehet más emberek problémáira.

TomMLNR Designs | Digitális designer | szabadúszó designer
Ha tetszett az első benyomás és

szívesen dolgoznál velem...

Social media

Ha tetszik az oldalam nézd meg közösségi oldalaimat is! Ott is találsz érdekességeket.