Skip to content

Kész a weboldalam!

Igen, végre valahára elkészült a weboldalam, de ezt Ti is épp látjátok. Ez inkább egy rövid bemutató az oldalamról.

Mérföldkő

Tulajdonképpen ez egy következő mérföldkő az életemben és a vállalkozásomban is. Nagyon régóta szerettem volna hogy legyen weboldalam, de az elején még csak blogoldalként üzemelt volna, mindenféle technikai és kütyüs blogként, aztán inkább sci-fi témájú cikkeket, teszteket írtam volna játékokról, filmekről, sorozatokról és bármiről, aminek köze van a sci-fihez. Az életem úgy hozta, hogy Hé haver, ez nem a Te kocsid pillanatod. Más volt akkoriban fontos. 

A lényeg, hogy most, hogy elindítottam webdesigner vállalkozásomat, kellett egy honlap. Pont egy webdesignernek azért illik. Ráadásul ez volt a vizsgamunkám is a tanfolyamon, amit kiváló eredménnyel végeztem. Király, mi? Mellékesen megjegyzem szerintem minden vállalkozásnak szükséges lenne egy király weboldal. (Itt kérhetsz ajánlatot ha tetszik és kedvet kaptál)

Arculat

Nem mindegy, hogy mégis hogyan néz ki egy weboldal. Egy weboldalnak egységesnek kell lennie szinte minden részében, tükröznie kell az arculatot, mert mégis csak jól néz ki, ha van mögötte koncepció, különben olyan összecsapott lesz az egész és akkor már az nem is honlap és nem is dizájn. Érdemes kitalálni alap színeket, formákat, fotókat. Én is így tettem, mikor nekiálltam a honlapomnak. Igaz, nekem már megvolt a logóm és annak zöld-kék átmenetes színei adták az alapot. Szeretem a szögletes formákat, így innen jött a háromszög és a téglalap. Az elején a betűtípusom Sarala volt, de végül lecseréltem a mások által agyon használt Open Sansra, mivel szerintem ez mégis csak jobban megy a vállalkozásom arculatához. A szöveg színét pedig sötétebb szürkére állítottam. Remélem tetszik Nektek, mert nekem nagyon bejön, bár lehet elfogult vagyok a saját weboldalammal kapcsolatban.

Felépítés

Az oldal felépítése szerintem atom egyszerű. Van a Kezdőlap, ami mindenből mutat egy keveset és gombok, linkek segítségével lehet a többi aloldalra eljutni, ahol már részletesebben tájékozódhattok pl. a szolgáltatásaimról és sikeres projektjeimről. Aztán ugyebár ott vannak az említett aloldalak. Amiket csinálok mutatja be a szolgáltatásaimat és, hogy hogyan is kell elképzelni velem az együttműködést és munkát. Az Projektjeim gondolom kitaláltátok az eddigi sikeres munkáimat hivatott elétek tárni.  A blog oldalon minden digitális webdizájnnal, grafikai dizájnnal, hírekkel, kapcsolatos király dolgot találtok. Érdemes sűrűn csekkolni. Az Ismerj meg is remélem egyértelmű, rólam tudhattok meg szaftos magánéleti dolgokat szakmai dolgokat, mit-miért teszek- nem teszek a vállalkozásomban, a szakmámban, de a legfontosabb, hogy Te érted és a vállalkozásodért, cégedért mit teszek, de azt nagyon. Ahogy az angol mondja at last, but not least (utoljára, de nem utolsósorban) az Itt elérsz oldal következik, ahol kapcsolatba léphettek velem és telefonon vagy emailen keresztül beszélgethetünk, hogy miben tudok a segítségedre lenni.

Végszó

Majd el is felejtettem…szintén nagyon fontos, hogy az oldal reszponzív, tehát tableten és mobilon is elérhető és nem esik szét, legalábbis tesztelés során nem történt ilyen, ha mégis történne, ne kövezzetek meg, csak szóljatok kérlek! Javítom. Ez igaz későbbiekben is, ha találtok valami hibát, jelezzétek, mert mindig valamit újítani fogok rajta és szépíteni.

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad!

Social media

Ha tetszik az oldalam nézd meg közösségi oldalaimat is! Ott is találsz érdekességeket.